Vacature Chauffeur CE PostNL Tilburg Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31624926817

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Je begint bij jou standplaats met een een bakje koffie en een praatje met collega's, daarna check je jezelf in en controleer je je vrachtwagen. Je kan starten vanaf Tilburg en soms Den Bosch. Eenmaal geladen, ga je met de vrachtwagen op pad om alle goederen naar de juiste adressen te brengen. Dat kan bij een klant zijn van PostNL, een eigen depot en of PostNL kantoor. Soms ga je daarom ook de grens over richting BelgiŽ. Uiteraard zorg je na een juiste aflevering voor het benodigde papierwerk.
Je werkt met rolcontainers en bakkenkarren. Dreigt er iets mis te gaan of klopt iets niet? Dan staat je teamleider gelukkig voor je klaar en overleg je wat te doen.
Je rooster krijg je op de donderdag of vrijdag voor de volgende week. In de loop van de week kunnen hier kleine aanpassingen in komen, die krijg je altijd vanuit PostNL gecommuniceerd.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris Conform PostNL CAO 8,33% Vakantiegeld. Dag en Nachtdiensten Goede begeleiding Reiskostenvergoeding Nascholing Code 95 Goed onderhouden materiaal Een gezellige werkplek

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature