Vacature Vrachtwagenchauffeur weekend Albert Heijn, Tilburg Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31620383657

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Je staat op het punt om te starten met je nieuwe uitdaging vanuit standplaats Tilburg. Op voorhand is met jou afgestemd welke dagen jij wilt werken en op basis van deze informatie wordt jouw planning opgesteld.

Vanuit standplaats Tilburg zorg je ervoor dat de filialen van de Albert Heijn ook in het weekend bevoorraad kunnen worden. De goederen staan in rolcontainers en het personeel van de filialen zullen jou ook waar haalbaar helpen met laden en lossen. Klantvriendelijkheid is een must, jij bent namelijk het gezicht van dit bedrijf.

Werkdagen
Zoals al eerder aangegeven bepaal jij deze zelf. Of dit nou 1 dag in het weekend is of 2 dagen in het weekend is beide opties zijn haalbaar. Mocht het voorkomen dat je een vaste beschikbaarheid hebt opgegeven, maar aankomende week kan je toch een dag niet werken? Geen enkel probleem, zorg ervoor dat je dit tijdig aan ons doorgeeft en wij regelen dit voor je met de opdrachtgever! Dit is dan ook flexibel werken zoals je het graag ziet. Jij bepaald en niemand anders.

Meer informatie?
Dat kan, laat ons weten dat je meer informatie hierover wilt ontvangen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar 076-5620994. Stuur je liever een Whatsapp bericht? Dan kan dit ook zeker, dit kan je sturen naar 06-20383657. We gaan er voor zorgen dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt en wilt weten zodat jij zeker voor geen verrassingen komt te staan bij de start van jouw nieuwe baan.

Enthousiast geworden?
Begrijpelijk! Waar vind je tegenwoordig nog een baan die zich aanpast aan jouw situatie? Laat ons weten dat je interesse hebt in deze functie. Dat kan je doen door op de groene knop "solliciteer direct" te klikken. In een paar tellen heb jij jouw CV en motivatie naar ons doorgestuurd. Je kan ook via Whatsapp laten weten dat je geïnteresseerd bent, stuur dan een berichtje naar 06-20383657. We zorgen er in elk geval voor dat wij jou uiterlijk binnen 2 werkdagen telefonisch hebben gesproken.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Voor deze functie zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Bruto uurloon €15,36 Toeslagen conform cao TLN 8,33% Vakantiegeld 25 Vakantiedagen op jaarbasis o.b.v. 40 uur Opleidingsmogelijkheden die voor jou interessant en passend zijn Persoonlijke aandacht

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature