Vacature Ervaren vrachtwagenchauffeur (middag/avond), Tilburg Tilburg


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31620383657

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg

Functieomschrijving:

Jouw werkdag start en eindigt altijd in Tilburg. Nadat je goed bent uitgerust start je in de middaguren je werkdag met een goede bak koffie in Tilburg. Op zijn vroegst start jouw werkdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Wanneer je kop koffie op is kan je de ritlijsten voor die dag afhalen bij de planning. Als vrachtwagenchauffeur ga je een pendelrit rijden voor VSR/Delicia of je gaat een rit rijden voor Big Bazar/Albert Heijn. Genoeg afwisseling in deze functie waardoor het werk uitdagend blijft. De uiterste eindtijd van deze routes ligt tussen 24.00 uur en 02.00 uur. Per werkdag zal je rit gemiddeld tussen de 8 en 12 uur per dag duren.

Belangrijk om te weten
Gezien de getroffen maatregelen rondom het Corona virus en zowel Consolid als de opdrachtgever dit serieus neemt is een inwerktraject met mentorchauffeur niet meer mogelijk. Dit omdat de 1,5 meter afstand hierbij niet kan worden gegarandeerd. Dit betekend dat je vanaf dag 1 direct zelfstandig op pad gaat. Om ervoor te zorgen dat dit zonder te veel stress en spanning haalbaar is zijn wij op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs die ervaring hebben met het distributiewerk voor Albert Heijn en Big Bazar. De pendelritten zijn gemakkelijker op afstand te begeleiden.

Wat is de volgende stap?
Als jij net zo enthousiast bent over deze vacature als wij dan kan je direct solliciteren. Dit doe je door op de groene knop "solliciteer direct" te klikken. Hier kan je jouw CV met een korte motivatie doorsturen. Je kan ook je sollicitatie via Whatsapp (06-20383657) versturen als dat makkelijker voor je is. Wil je toch nog wat meer informatie over deze vacature? Dan kan je contact met ons opnemen. Je kan dan een e-mail sturen naar i.sweep@werkenbijconsolid.nl of bellen naar 076-5620994. Wij zijn voor vragen over deze vacature ook bereikbaar via Whatsapp op 06-20383657.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een verantwoordelijke functie waarbij je het werk direct zelfstandig zal gaan uitvoeren gelden hier de volgende arbeidsvoorwaarden: Bruto uurloon €15,36 8,33% Vakantiegeld 25 Verlofdagen op jaarbasis Goede pensioenregeling

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature